fbpx

Секогаш достапни за вас!

Ви треба тонер, принтер или сервис?

ЈАВИ СЕ ВЕДНАШ 071 25 74 76

Одберете го тоа што на вас ви одговара!

2+1 тонер ГРАТИС

Имате HP или Canon принтер? Купувате 2-3 тонери годишно? Ова е за вас! За купени 2 тонери, добивате 1 тонер гратис и секако, гратис сервис за вашиот принтер! Со секоја нарачка добивате код, а со 6 добиени кода добивате ГРАТИС ПРИНТЕР!

6+1 месец ГРАТИС

Принтате умерено? 2-3 тонери месечно? Со договор од 6 месеци, добивате еден месец гратис. Тоа значи дека седмиот месец ќе добиете тонери во вредност од средна месечна вредност од тоа што сте порачувале во изминатите 6 месеци. И секако, ГРАТИС СЕРВИС!

NEVERSTOP

Принтате многу? Ви требаат принтери? Тековни проблеми со принтери? Имаме многу добра можност за вас, која веќе ја користат повеќе од 10 големи компании! Добивате принтери на кој принтате неограничено! Во секое време техничка подршка и гратис сервис! Ние се грижиме да нема застој во вашата работа!

“Ние сме вашиот вистински партнер”

Наша грижа е вашите принтери и копири да работат беспрекорно и со чисти копии!
Вашите принтери секогаш ќе бидат со квалитетни тонери, како и редовно сервисирани од квалификувани сервисери.

Ви треба тонер?

Оригинални, компатибилни и репарирани тонери со најквалитетни репрoматеријали, со сертификат за квалитет.

Гарантираме фабрички број на изработени копии.

Едноставно решение за оптимален однос на квалитетот, бројот на копии и исклучително поволна цена.
Зависно од тонерот/кертриџот може да направите и до 60% повеќе копии, а цената и натаму да биде под онаа на конкуренцијата. Притоа добивате и продолжен век на работа на вашиот уред.

НАШАТА РАБОТА НИЗ БРОЈКИ

0 +
ЗАДОВОЛНИ КОМПАНИИ
0 +
РЕПАРИРАНИ ТОНЕРИ
0 +
ИЗНАЈМЕНИ ПРИНТЕРИ

Ви треба сервис?

Нашиот тим е составен од стручни и сертифицирани сервисери со долгогодишно искуство специјализирани за дијагностика, сервисирање и одржување на фотокопири, принтери и мултифункциски уреди од сите брендови.

Времето на реагирање во случај на дефект

Што велат нашите клиенти за нас?

Вршиме оптимизација на трошоците за печатење на Вашата компанија

бесплатни совети за избор на потрошен материјал со цел да се обезбеди најниска цена на отпечаток, како и избор на најповолен печатач, мултифункциски уред согласно на Вашите потреби.

Секогаш сме подготвени да помогнеме и може да сметате на тоа дека ќе се потрудиме да ги решиме сите проблеми со кои можеби ќе се соочите. Нашите колеги ќе бидат особено горди и благодарни ако слушнат и за Вашето позитивно искуство! Споделете ги Вашите пофалби, а и поплаки!

КОНТАКТ

НИЕ СЕ ГРИЖИМЕ ЗА ВАС

ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА ДОВЕРБАТА

СПОДЕЛИ СО ПРИЈАТЕЛИТЕ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp