fbpx

Имате HP или Canon принтер? Купувате 2-3 тонери годишно?

Ова е за вас!

ЗА КУПЕНИ 2 ТОНЕРИ ДОБИВАТЕ 1 ТОНЕР ГРАТИС

+ гратис сервис за вашиот принтер!

toneri.mk toner smart vaucer za 30% popust
toneri.mk toner smart vaucer za 30% popust
toneri.mk toner smart vaucer za 30% popust

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ 071 25 74 76

за вашата лојалност...

Со секоја нарачка добивате код, а со 6 добиени кода добивате ГРАТИС ПРИНТЕР!