fbpx

ПРИНТАЈТЕ ЦЕЛ МЕСЕЦ ГРАТИС

Ова е ЗА ВАС !

Со договор од 6 месеци, добивате 1 месец гратис.

Седмиот месец ќе добиете тонери во вредност од средна месечна вредност од тоа што сте порачувале во изминатите 6 месеци.

Бројот на компании е ограничен!

Во секое време техничка поддршка и гратис сервис!

Ние се грижиме да нема застој во вашата работа!

Испратете ни информации за вашите принтери или тонери, а ние ќе ви доставиме понуда!