Добијте четири тонери по цена на два со нашата акција 2+2!

Понудата важи за било кој од монохроматски тонери од моделите на HP и Canon и до искористување на залихите.

Цените почнуваат од 400 денари.

Тонерите се репарирани со најквалитетни репрoматеријали при што освен полнењето се врши и замена на сите неопходни делови за беспрекорна работа на касетата.

Гарантираме фабрички број на изработени копии.

Вршиме карго испорака низ цела Македонија.

Намалете го загадувањето со користење репарирани тонери

Секоја репарирана тонер касета е касета која што не завршува на депонија. Со изборот на репариран тонер, активно придонесувате за намалување на загадувањето.

Негативните ефекти од тонер-касетите врз животната средина почнуваат од самото нивно производство.

Создавањето на една тонер касета резултира со емисија од 4,8 килограми СО2. Самиот тонер испушта уште 3,2 килограми СО2 за време на производството.

Еден типичен производител на тонер касети произведува околу 200.000 касети месечно со што значително ја загадува природата. Рециклирањето и репарирањето на касетите може значително да ги намали овие емисии.

Репарираните тонери ги штедат и вашите пари и вашата животна околина.

☎️ Јавете веднаш на 071 257 476 за да ја искористите оваа одлична зделка.