Снабдете се со компатибилни тонери репарирани со најквалитетни репрoматеријали, со сертификат за квалитет. Гарантираме фабрички број на изработени копии.

ВАНГУАРД МЕДИА СОЛУТИОНС ДОО Скопје е овластен застапник за Македонија на брендот тонери MAX-PRINT на компанијата N-COPY DOO Novi Sad.

MAX-PRINT брендот веќе 15 години произведува квалитетни компатибилни тонери за најпознатите светски брендови (HP, Canon, Lexmark, Samsung, Epson) и гарантира и до 60% заштеда во однос на оригиналните.

Стандарди за квалитет и за заштита на животна средина

MAX-PRINT тонерите се произведуваат со ISO стандард за управување со животна средина и со ISO стандард за управавување со квалитет.

QSE

download

Производите се испорачуваат во модерно дизајнирано и еколошко пакување, внимателно спакувани во специјални воздушни перничиња за заштита при транспорт и со сликовито упатство за замена. Брендот MAX-PRINT има широка палета од над 10.000 артикли. MAX-PRINT има база од речиси 2000 коминтенти во регионот и стотици во Македонија.